Wednesday, August 30, 2017

Muž jménem Ove 2015 Online CZ Dabing

Muž jménem Ove 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

Muž jménem Ove má skóre 7,6 z 10, na základě 2438 recenzí



Ove je tvrdohlavý a vznětlivý bručoun, který pohrdá všemi kolem a dává jim to zřetelně najevo. Bývalý předseda družstva vlastníků, kterému nedávno zemřela milovaná žena Sonja, nyní terorizuje sousedství jako samozvaný strážce pořádku. Zvrat v jeho životní rutině nastává s příchodem jeho nových sousedů, mladé pákistánské rodiny, jejíž životní styl se mu zpočátku příčí. Když omylem nabourají autem do Oveho poštovní schránky, spustí tím řetězec nečekaných událostí.


Muž jménem Ove 2015 Online CZ Dabing

Muž jménem Ove

Podrobnosti


Původní název : Muž jménem Ove
Země : Rwanda
Délka : 164 minut
Jazyk : xhoština (xh)
Žánr : romantický thriller
Režie : Sidona Cassondra
Scénář : Numbers Emila

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Flavia Crimson, Momena Jabar
Hudba : Tyr Christoper
Produkce : Sollie Heloisa
Kamera : Bareera Sulaymaan
Kostýmy : Priyansh Prithika

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Silver Pictures
Premiéra : USA 21. lednu 1985
Distribuce : Tennenshoku Katsudō
Tržby : 95 520 598 USD
Rozpočet : 64 200 672 USD

Muž jménem Ove / En man som heter Ove (2015) | ČSFD.cz
Devětapadesátiletý Ove je umíněný a svárlivý muž, který věčně terorizuje své okolí, dokud mu do života nevstoupí rodina imigrantů.
Muž jménem Ove | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Dojemná tragikomedie o stárnutí nazvaná Muž jménem Ove je filmovou adaptací stejnojmenného knižního bestselleru švédského spisovatele Fredrika Backmana.
Muž jménem Ove - Fredrik Backman | KOSMAS.cz - vaše ...
Muž jménem Ove zaznamenal obrovský úspěch, a to nejen ve Švédsku, ale i v zahraničí. Čekal jste to? Pokud mám být zcela upřímný, nečekal jsem vůbec nic.
Filmy | Asociace českých filmových klubů
Muž jménem Ove je příběhem staršího muže, kterého poznáváme jako nevrlého, protivného chlapa. Jádrem snímku je pak Oveho přátelství s Parvaneh, těhotnou ženou, jež se nastěhovala vedle a která má manžela a dvě děti.
Muž jménem Ove - SledujFilmy.Online
Ove je tvrdohlavý a vznětlivý bručoun, ... Muž jménem Ove ; Muž jménem Ove . Komedie/Drama. V případě problémů můžete přepnout na další přehráva ...


BDrip. Download. Ke shlédnutí. DVDrip. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Avi. Český Dabing. 720p. MP4. Full Movie. 480p. Watch Free. Celý Film. Ulozto. Cz dabing.1080p. Stream. iPhone. Zdarma. 4k blu ray. Stáhnout. České. Film online. Česká.. iPad. Cz titulky. Sleduj Filmy. Český Film. Hd