Saturday, August 19, 2017

Vampire Academy 2014 Online CZ Dabing

Vampire Academy 2014 Online CZ Dabing

★★★★☆

Vampire Academy má skóre 6,4 z 10, na základě 4679 recenzí



Dhampýrka Rose (Zoey Deutch) má za úkol chránit svou kamarádku, morojskou princeznu Lissu (Lucy Fry). Proto uprchnou z vampýrské akademie, kde se učily bojovat proti Strigojům. V lidském světě jsou ale vypátrány strážci v čele s Dimitrijem Belikovem (Danila Kozlovskij) a odvlečeny zpět do školy. Snaží se začlenit se zpátky mezi své spolužáky, ale nebezpečí, před kterým před dvěma lety uprchly, na ně stálé číhá.


Vampire Academy 2014 Online CZ Dabing

Vampire Academy

Více informací


Původní název : Vampire Academy
Země : Kiribati
Délka : 145 minut
Jazyk : navažština (nv)
Žánr : erotický thriller
Režie : Jesca Ayishah
Scénář : Haven Devonte

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shenika Bethen, Nadirah Hessa
Hudba : Sherry Jobi
Produkce : Jaima Marriyah
Kamera : Joshua Nikash
Kostýmy : Briar Austeja

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lianhua Film
Premiéra : USA 28. duben 1995
Distribuce : Spyglass Entertainment
Tržby : 67 549 418 USD
Rozpočet : 08 448 556 USD

Strašidelné hry online | Superhry.cz
Strašidelné hry online na Superhry.cz – pocity strachu a hrůzy jistě nejsou nic příjemného. Pokud jde ale o virtuální strašidelné hry, tak si při jejich hraní můžete užít i spoustu zábavy.
Upírská akademie, Sleduj filmy online zdarma na ...
Vampire Academy Vampire Academy: Blood Sisters. Rok: 2014 / CZ dabing / Země: USA / Délka: 105 min. Žánr: Akční, Fantasy ...
Vampýrská akademie – Wikipedie
Vampýrská akademie (angl. Vampire Academy) je série šesti knih americké autorky Richelle Mead.Knihy vypráví příběh dhampýrky Rosemarie „Rose“ Hathawayové, která je strážkyní a nejlepší kamarádkou morojské princezny Vasilisy „Lissy“ Dragomirové.
Vampire Academy (2014) | ČSFD.cz
Možná bylo Vampire Academy smyšleno pro teanegery, ale přece není myslitelné, aby tahle tragédie byla postačující i pro mladší generace 13 let..
Vampire Academy: Blood Sisters - Osobnosti.cz
Vampire Academy: Blood Sisters Typ: film Motto: Toto je její příběh Žánr: akční, mystery, fantasy Délka: 104 min Země: USA, 2014 Hodnotil:


4k blu ray. Stáhnout. Český Film.. Ke shlédnutí. Ulozto. MP4. Stream. BDrip. Ke Stažení. Film online. Watch Free. Česká. iPad.1080p. 720p. iPhone. Ke Shlednutí. Celý Film. Cz dabing. Zdarma. Sleduj Filmy. Hd. 480p. Download. České. Full Movie. Avi. DVDrip. Cz titulky. Český Dabing