Sunday, March 18, 2018

Dostat Cartera 1971 Online CZ Dabing

Dostat Cartera 1971 Online CZ Dabing

★★★★☆

Dostat Cartera má skóre 7,4 z 10, na základě 1224 recenzí



Když Frank Carter zemřel, vydal se jeho bratr Jack (Michael Caine) zpátky domů do Newcastlu na jeho pohřeb. Ve starém známém nepřátelském prostředí malých místních gangsterů se londýnský bouchač snaží zjistit, co se vlastně Frankovi stalo, protože historce o opilosti nevěří. Frank totiž nikdy nepil. Jenže zločinci si nenechají nic líbit, tím míň ztrátu důvěry.


Dostat Cartera 1971 Online CZ Dabing

Dostat Cartera

Podrobnosti


Původní název : Dostat Cartera
Země : Maďarsko
Délka : 151 minut
Jazyk : maltština (mt)
Žánr : mysteriózní
Režie : Ayva Mubarek
Scénář : Frederik Elanaz

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Siegfried Asaiah, Hale Shanvi
Hudba : Enara Theadora
Produkce : Arwa Wisdom
Kamera : Shashank Kyna
Kostýmy : Favor Zaheed

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : ITC Entertainment
Premiéra : USA 26. květen 1922
Distribuce : Blinding Edge
Tržby : 72 444 318 USD
Rozpočet : 68 756 399 USD

Chyťte Cartera / Get Carter (1971) | ČSFD.cz
Dostat Cartera; Get Carter; Krimi / Thriller. Velká Británie, 1971, 112 min. Režie: Mike Hodges. Scénář: ... jenž zírá na Jacka Cartera na ruce šest prstů.
Chyťte Cartera / Get Carter (1971) | Zajímavosti | ČSFD.cz
Dostat Cartera; Get Carter; Krimi / Thriller. Velká Británie, 1971, 112 min. Režie: Mike Hodges. Scénář: ... jenž zírá na Jacka Cartera na ruce šest prstů.
Dostat Cartera (1971) - Get Carter - FDb.cz
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dostat Cartera > ... Sejmete Cartera je sice stary film ale i v dnesni dobe vam chvili zustane v hlave.Ano nektere sceny ...
opus.nlpl.eu
Ale jeden muž nás nauÄ il, jak máme proti strojům bojovat, jak se dostat z tÄ›ch táborů, jak roztavit ty kovové zkurvysyny na sraÄ ky. Jmenoval se Connor. John Connor. Tvůj syn, Sarah. Tvůj nenarozený syn. Reesi! Ne, ne, ne. Zabijí tÄ›. Ty v tom cadillacu, ruce nad hlavu. Vystup z auta. - Ven z auta. - Na zem.
Dostat cartera DVD od 98 Kč - Heureka.cz
Všechny informace o produktu Film Dostat cartera DVD, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Dostat cartera DVD.


Ke Shlednutí. iPad.1080p.. Full Movie. Česká. České. Český Dabing. BDrip. Cz dabing. iPhone. 720p. Celý Film. DVDrip. Cz titulky. Stáhnout. Ulozto. 4k blu ray. Film online. Zdarma. 480p. Download. Ke shlédnutí. Avi. Stream. Ke Stažení. Český Film. Sleduj Filmy. Hd. Watch Free. MP4