Friday, June 8, 2018

Frankenstein 1994 Online CZ Dabing

Frankenstein 1994 Online CZ Dabing

★★★★☆

Frankenstein má skóre 6,3 z 10, na základě 3200 recenzí



Je konec osmnáctého století. Po smrti své milované matky, mladý Victor Frankenstein opouští svého otce a Elizabeth, adoptivní sestru, kterou vášnivě miluje, a jde studovat na univerzitu. Tam se seznámí s veselým Henrym Clervalem a začne být posedlý přednáškami profesora Waldmana, který věří, že život může být stvořen z neživých látek. V době řádění cholery se Frankenstein uzavírá do své laboratoře a s dostatečnou zásobou mrtvol se pokouší dokázat správnost profesorovy teorie. Jedné „elektrizující“ noci je jeho úsilí odměněno. Monstrum ožívá. Po počáteční radosti si Victor uvědomuje, co vlastně stvořil a pokouší se ho zničit před tím, než se vrátí domů, aby si vzal milovanou Elizabeth. Ale strašlivá kreatura žije dál a hledá svého stvořitele. A tak začíná noční můra, která pohlcuje Victora Frankensteina a ty, které miluje.


Frankenstein 1994 Online CZ Dabing

Frankenstein

Podrobnosti


Původní název : Frankenstein
Země : Gambie
Délka : 155 minut
Jazyk : tygriňa (ti)
Žánr : parodie
Režie : Norine Halle
Scénář : Liiban Remiel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aleksandrs Cami, Niyaz Hooriyah
Hudba : Sayam Amarri
Produkce : Muneefa Symphony
Kamera : Destinie Roosevelt
Kostýmy : Selen Leonnie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fox Film
Premiéra : USA 17. leden 1958
Distribuce : Sonet Film
Tržby : 90 004 601 USD
Rozpočet : 78 913 468 USD

Já, Frankenstein / I, Frankenstein (2014) | ČSFD.cz
V zimě roku 1795 stvořil šílený doktor Frankenstein monstrum kterému se podařilo přežít až do dnešní doby. Nesmrtelný Adam bloudí sám ulicemi města, ve kterém spolu válčí démoni s chrliči o osud lidstva.
Viktor Frankenstein (2015) CZ HD trailer - YouTube
v kinech od: 26. 11. 2015 CinemArt | http://www.totalfilm.cz Oživit mrtvou hmotu a stvořit z ní živou bytost dokázali zatím jen Bůh a Viktor Frankenstein.
Frankenstein – Wikipedie
Frankenstein neboli moderní Prométheus (Frankenstein; or, The Modern Prometheus), obecně známý jen jako Frankenstein, je hororový román Mary Shelleyové, poprvé vydaný v roce 1818.
Frankenstein (1994) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Frankenstein. Rok 1794. V artktickém moři uvázne v ledovci loď kapitána Waltona, mířícího na severní pól. Posádka zachrání před zmrznutím úplně vyčerpaného dr. Victora Frankensteina, který vypráví kapitánovi svůj prokletý příběh.
Frankenstein (1994) | ČSFD.cz
A samotnej Frankenstein to je fakt lahudka, De Niro se v roli vyziva a je to fakt videt, protoze jeho Frankenstein neni tupy smesny monstrum, ...


Stáhnout. MP4. Full Movie. Celý Film. Český Film. BDrip. Sleduj Filmy. Ulozto. DVDrip. Cz dabing. Stream. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Český Dabing. iPad. Download. Česká. 720p. Zdarma. 480p. České. 4k blu ray. Watch Free. Hd. Cz titulky. Avi. Ke shlédnutí. Film online.1080p. iPhone.