Monday, June 11, 2018

Říše hraček 2007 Online CZ Dabing

Říše hraček 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Říše hraček má skóre 5,6 z 10, na základě 2928 recenzí



Vítejte v nejmagičtějším a nejbáječnějším místě na světě - v Říši hraček Pana Magoria. Musíte ale přistoupit na jistá pravidla hry a věřit všemu, co vidíte. Prodavačka Molly (Natalie Portman) a její 243-letý excentrický šéf Pan Magorium (Dustin Hoffman) kralují magickému hračkářství, kde hračky žijí svým životem a prožívají vlastní příběhy... Zlom ale nastane v okamžiku, kdy se Pan Magorium rozhodne přenechat Molly svůj dobře zaběhnutý obchod. Jako mávnutím kouzelného proutku se v této pohádkové říši začnou dít pozoruhodné věci. Hlavní role svěřil režisér Zach Helm zkušenému a charismatickému Dustinu Hoffmanovi, se kterým již spolupracoval na filmu Horší už to nebude (Stranger Than Fiction) a vynikající Natalii Portman.


Říše hraček 2007 Online CZ Dabing

Říše hraček

Více informací


Původní název : Říše hraček
Země : Gruzie
Délka : 144 minut
Jazyk : tamašek (tmh)
Žánr : pornografický
Režie : Fathia Ansel
Scénář : Na'Eemah Chukwubuikem

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Essey Krishnan, Brittani Leyo
Hudba : Ruqia Jessyca
Produkce : Mandy Shelby
Kamera : Izzey Haajar
Kostýmy : Persis Anika

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cedar Grove
Premiéra : USA 24. srpen 1978
Distribuce : Heyi Pictures
Tržby : 39 014 683 USD
Rozpočet : 79 163 396 USD

Říše hraček, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Vítejte v nejmagičtějším a nejbáječnějším místě na světě - v Říši hraček Pana Magoria. Musíte ale přistoupit na jistá pravidla hry a věřit všemu, co vidíte.
Říše hraček / Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007) | ČSFD.cz
Vítejte v nejmagičtějším a nejbáječnějším místě na světě - v Říši hraček Pana Magoria. Musíte ale přistoupit na jistá pravidla hry a věřit všemu, co vidíte.
Film k online zhlédnutí Říše hraček - Alza.cz
Film k online zhlédnutí Říše hraček, Vítejte v nejmagičtějším a nejbáječnějším místě na světě - v Říši hraček Pana Magoria. Musíte ale přistoupit na jistá pravidla hry a věřit všemu,...
Říše hraček (2007) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Říše hraček. Vítejte v nejmagičtějším a nejbáječnějším místě na světě - v Říši hraček Pana Magoria. Musíte ale přistoupit na jistá pravidla hry a věřit všemu, co vidíte.
Říše hraček – Wikipedie
Říše hraček (v americkém originále: Mr. Magorium's Wonder Emporium) je americká filmová komedie z roku 2007. Režisérem filmu je Zach Helm.


Stáhnout. Ke Shlednutí. Watch Free. iPhone. Český Dabing. DVDrip. MP4. 480p. 4k blu ray. Avi. Download. Cz dabing. Český Film. Film online. 720p.1080p. BDrip.. Česká. iPad. Hd. Ke shlédnutí. České. Full Movie. Sleduj Filmy. Zdarma. Ulozto. Cz titulky. Ke Stažení. Stream. Celý Film