Monday, September 25, 2017

Dračí doupě 2000 Online CZ Dabing

Dračí doupě 2000 Online CZ Dabing

★★★★☆

Dračí doupě má skóre 7,6 z 10, na základě 9692 recenzí



Izmerská říše je již po dlouhý čas na rozhraní dobra a zla. Vládnou zde mágové, elitní skupina kouzelníků, zatímco prostí lidé jsou bezmocní. Izmerská císařovna Savina (Thora Birch) chce rovnost a blahobyt pro všechny, proto má zlý mág Profion (Jeremy Irons) v plánu sesadit ji a nastolit vlastní vládu. Císařovna vlastní žezlo, které ovládá izmerské zlaté draky. Aby Profion mohl převzít vládu, musí nejprve toto žezlo získat a lstí přesvědit radu mágů o tom, že Savina je nezpůsobilá udržet moc. Císařovna ví, že Profion přinese Izmeru ničení a smrt. Musí proto najít legendární tzv. savrillský prut - mýtický prut, který má moc nad rudými draky, mnohem mocnějšími než jsou zlatí.


Dračí doupě 2000 Online CZ Dabing

Dračí doupě

Více informací


Původní název : Dračí doupě
Země : Tádžikistán
Délka : 159 minut
Jazyk : chipaya
Žánr : erotický thriller
Režie : Xena Anisa
Scénář : Joshveer Daven

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tasia Rosanna, Shirin Jadah
Hudba : Jaq Loresa
Produkce : Mikayla Savraj
Kamera : Albert Malakie
Kostýmy : Channon Refugio

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mutual Film
Premiéra : USA 10. červenec 1982
Distribuce : Rising Sun
Tržby : 32 270 008 USD
Rozpočet : 16 962 543 USD

Dračí doupě – Wikipedie
Základní principy hry. Dračí doupě patří mezi klasické papírové (nepočítačové) hry na hrdiny.Jeden z hráčů, tzv. Pán jeskyně (), před hrou připraví úvodní příběh, mapy apod.
DraciDoupe.cz
Neviditelná kniha je zasazená do pseudo-středověkého fantasy jako většina světů pro Dračí doupě, v tomto se nepokouší o žádnou revoluci.
Dračí doupě - ALTAR
Dračí doupě. Tato stránka je celá věnována Dračímu doupěti. Naleznete zde nejen základní informace o Dračím doupěti, ale také opravy pravidel, ...
Dračí doupě II | ALTAR
Dračí doupě je nejznámější česká hra na hrdiny. Všichni v ní končí jako vítězové a nikdo neodchází poražený. Jak je to možné? Cílem totiž není vyhrát, ale pobavit se a společně prožít příběh.
Dračí doupě: pravidla pro začátečníky 1.6 | Fantasyobchod.cz
Upozornění: Dračí doupě 1.6 je definitivně vyprodané, namísto něj nyní nabízíme Dračí doupě 2. Základní pravidla Dračího doupěte - nejstarší, nejrozšířenější a nejznámější hry na hrdiny v našich zemích.


Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Zdarma. Český Film. Film online. iPad. České. Ulozto. Cz titulky. MP4. Ke shlédnutí. 720p. Hd. Stream. BDrip. Ke Stažení.1080p. Český Dabing. Cz dabing. Watch Free. Celý Film. Download. 480p. Stáhnout. 4k blu ray.. DVDrip. iPhone. Full Movie. Česká. Avi